Whisky kopen voor de kerst – dit zijn de mogelijkheden

  • Geplaatst op
Whisky kopen voor de kerst – dit zijn de mogelijkheden

Kerst staat over een paar maanden al voor de deur. Dat betekent een feestdag die je doorbrengt met familie en vrienden. Een groot feestmaaltijd waar iedereen van zal smullen en natuurlijk de grote kerstboom waar alle cadeautjes onder te komen liggen. Wil je dit jaar extra indruk maken? Geef dan een whisky kerstgeschenk. Wij, van club Whisky hebben een aantal mooie en unieke giftsets om te geven voor de kerst. Benieuwd? Lees dan verder.

Classic Malt Coastal Giftpack

Wat dacht je van de classic malt Coastal? Deze unieke gift set bevat 3 lekkere Coastal whisky’s met ieder een inhoud van 20 CL. Dit zijn de Coal lla 12 jaar oud, de Clynelish 14 jaar oud en de Talisker 10 jaar oud.

 

  • Caol lla 12 jaar oud: deze whisky is licht van smaak. Je proeft de smaken zoals peer en vanille die zorgen voor de romige smeek. Vergis je niet, de zoete smaak gaat langzaam over in een rokerige smaak.
  • Clynelish 14 jaar oud: op entry-niveau is dit één van de beste whisky’s ter wereld. Deze whisky heeft een vrij rokerige smaak en is van top kwaliteit.
  • Talisker: dit is een echte klassieke whisky, gerijpt voor 10 jaar minimaal in de eiken vaten in Amerika. Deze whisky is meerdere malen voor verschillende prijzen genomineerd en erkend.

 

Voor de echte malt liefhebber is de Classic Malt Coasal Giftpack de ideale keuze om te geven als kerstgeschenk.

 

 

Cosa Nostra Tommy Gun Whisky

De naam zegt het al, deze blended malt scotch whisky zit in een tommy gun fles. De infoud van deze fles is 70 CL en is afkomstig uit Schotland. De fles waarin de whisky zit is een wapen dat in 1920 veel werd gebruikt door grote maffia bazen zoals Al Capone. De whisky heeft een vrij sterke smaak en dat komt omdat hij voor 3 jaar lang heeft gerijpt. De whisky is lekker om te drinken en de gun fles is leuk om als decoratie te gebruiken. Wie ga jij deze kerst verrassen met deze whisky, interesse? Bekijk dan nu de Cosa Nostra Tommy Gun Whisky.

 

 

Glenmorangie Signet

Wil je deze kerst echt indruk maken en heb je een ruimer budget om uit te geven? Dan is de Glenmorangie Signet de perfecte keuze. Deze whisky is een mix van verschillende whisky’s die voor ruim 30 jaar geleden gedistilleerd zijn met het gebruik van unieke Glenmorangie’s chocolade. De whisky is maar liefst tweemaal gedistilleerd met potten gemaakt van koper en gerijpt in eikenvaten uit Amerika. Benieuwd hoe deze elegante gift box eruit ziet? Bekijk dan nu de Glenmorangie Signet.

 

 

Conclusie

Wij hopen je met deze 3 gift boxen geholpen te hebben met het maken van een keuze voor een kerst kado. Een andere whisky kopen? Bekijk onze website voor het gehele assortiment.