Whisky kopen? 4 aanbevolen whisky’s voor je op een rij

  • Geplaatst op
Whisky kopen? 4 aanbevolen whisky’s voor je op een rij

Ben je op zoek naar een whisky, maar vindt je het lastig om een keuze te maken? Geen zorgen, wij van Club Whisky hebben namelijk een aantal aanbevolen producten voor je op een rij gezet. Dit zijn tevens de producten die momenteel het best verkocht worden. Hieronder lichten wij deze aanraders uit. Ben je benieuwd welke whisky’s dit zijn? Lees dan verder!

Glenmore The Astar

De Glenmore The Astar is een single malt die afkomstig is uit The Astar, zo heet de Schotse Highlands. Daarnaast was deze whisky een gelimiteerde editie uit de Glenmorangie reeks. De fles kenmerkt zich aan zijn bleek goude kleur. De drank heeft een wat citrus-achtige geur. Hoe zit het dan met de smaak? De smaak van de Glenmore the Astar is zoet, dit komt door de siroop, vanille en de bloemenhoning. Daarnaast is de whisky licht. Bij interesse bekijk je hier de Glenmore The Astar.

 

 

Laphroaig Single Malt Brodir

Ook hier hebben we een overheerlijke single malt. Deze whisky is gerijpt in voormalige vaten waar voorheen bourbon in heeft gezeten. Daarna werd de whisky in vaten van eikenhout overgegoten, waarna het met behulp van een beetje Ruby port gekruid wordt. De smaak van de whisky is een beetje te vergelijken met pure chocolade met lichte tonen van vers fruit. De kleur van de whisky is koper met paarse tinten erin. Bij interesse bekijk je hier de Laphroaig Single Malt Brodir.

 

 

Springbank 10 Years Old

Deze whisky is de perfecte keuze voor een beginnende whiskydrinker, maar wordt ook graag voor de ervaren whisky drinkers gedronken. De naam zegt het al, deze whisky heeft zeker voor minimaal 10 jaar gerijpt in zowel sherry als bourbon vaten. Dit zorgt voor een rijke en diepe smaak. De smaak is wat zoet, wat komt door een rokerige finish. Deze Springbank whisky heeft een wat andere smaak dan de meeste andere Springbank whisky’s. De whisky heeft intense smaken van zilt en peper. Bij interesse bekijk je hier de Springbank 10 years Old.

 

 

Glenfiddich 12 Years

Wist je dat de Glenfiddich de meest bekroonde whisky van de single malt is? Deze whisky is voor minimaal 12 jaar lang in Amerikaanse vaten van eiken gerijpt. De inhoud is 70 CL er zit een alcoholpercentage van 40% in. De whisky is voor zowel de beginnende als de ervaren whisky drinker geschikt. De fles is te herkennen aan het gewei van een hert dat op de voorkant staat afgebeeld. Bij interesse bekijk je hier de Glenfiddich 12 Years.

 

 

Nu je een aantal van onze aanbevolen producten hebt bekeken, hopen we dat je een keuze hebt kunnen maken. Mocht je geïnteresseerd zijn naar ons gehele assortiment aan alle whisky’s bezoek onze website van Club Whisky.