Whisky blog - Hét online platform voor whiskyliefhebbers - onderdeel van Club-Whisky.nl

Recept: horse's neck with a kick

  • Geplaatst op
Recept: horse's neck with a kick

Als het aankomt op klassieke cocktails, zijn er maar weinig die de test der tijd hebben doorstaan zoals de "Horse's Neck." Deze verfrissende drank, met zijn ongebruikelijke naam, heeft een geschiedenis die teruggaat tot de vroege dagen van de cocktailcultuur en blijft vandaag de dag populair dankzij zijn eenvoudige, maar heerlijke smaak. In deze blog gaan we dieper in op de "Horse's Neck with a Kick," een variatie op het klassieke recept die een pittige draai geeft aan dit geliefde drankje.

Recept: De Kentucky Mule Cocktail

  • Geplaatst op
Recept: De Kentucky Mule Cocktail

Als het gaat om whiskeycocktails, staat de Kentucky Mule hoog op de lijst van favorieten voor veel liefhebbers van dit edele destillaat. Deze verfrissende en pittige cocktail is een twist op de klassieke Moscow Mule en brengt de rijke smaken van bourbon samen met de scherpe hint van gemberbier. Als je op zoek bent naar een eenvoudige maar smaakvolle cocktail om van te genieten, dan is de Kentucky Mule de perfecte keuze. Laten we eens kijken hoe je deze heerlijke cocktail kunt maken.

Recept: De penicillin cocktail

  • Geplaatst op
Recept: De penicillin cocktail

Whisky, gember en een vleugje citroen - dit zijn de ingrediënten voor een unieke cocktailervaring die je smaakpapillen zal betoveren. De Penicillin cocktail, een meesterwerk in een glas, is een eerbetoon aan Schotse whisky en de kunst van het mixen. Bij Club Whisky zijn we gepassioneerd over het delen van whiskygenot, en vandaag nemen we je mee op een reis door de smaakvolle wereld van de Penicillin cocktail.

Recept: De Whiskey Cola Cocktail

  • Geplaatst op
Recept: De Whiskey Cola Cocktail

Welkom whisky-liefhebbers bij Club Whiskey! Vandaag gaan we een klassieke cocktail verkennen die zeker in de smaak zal vallen: de Whiskey Cola cocktail. Als je op zoek bent naar een eenvoudige, maar heerlijke manier om van je favoriete whisky te genieten, dan is dit de perfecte keuze voor jou. Lees verder om te ontdekken hoe je deze iconische cocktail kunt maken en geniet van een verrukkelijke whiskeyervaring.

Recept: De Old Fashioned Cocktail

  • Geplaatst op
Recept: De Old Fashioned Cocktail

Welkom bij Club Whiskey, waar we de rijke geschiedenis en diverse smaken van whiskey verkennen. Vandaag duiken we in de wereld van de klassieke cocktails en delen we het recept voor een iconische drank: de Old Fashioned cocktail. Dit tijdloze meesterwerk wordt geroemd om zijn eenvoud en verfijning, en het is een must-try voor liefhebbers van whiskey overal ter wereld. Lees verder om te ontdekken hoe je deze elegante cocktail kunt maken en genieten van de diepe smaak van whiskey in zijn puurste vorm.