Iemand jarig? Doe een whisky cadeau

  • Geplaatst op
Iemand jarig? Doe een whisky cadeau

Is er binnenkort iemand jarig? Doe een whisky cadeau. Wij hebben een breed assortiment aan diverse soorten whisky waar je uit kan kiezen. Ter inspiratie hebben we drie whisky's op een rij gezet die je als whisky cadeau kan doen. Benieuwd welke whisky ideaal zijn om te geven aan een jarige job of jarige jet? Lees dan verder!

Amrut Fusion

Deze whisky is één van de meest geliefde uit de Indiase distilleerderij. De Amrut Fusion is een single malt. Waaruit bestaat deze whisky? Dit is een mix van gerookte Schotse gerst voor 25% en van niet gerookte Indiase gerst voor 75%. De Amrut Fusion is vier jaren gerijpt in een afzonderlijk distillatie proces. Na de 4 jaar wordt hij nog eens voor drie maander gefuseerd, vandaar de naam Fusion. Het resultaat is een kwalitatieve en rijke whisky. De fles heeft een inhoud van 70 cl en het alcoholpercentage is 50%. Betreft de levering geldt: voor 16:00 besteld op werkdagen, betekent morgen in huis. Daarnaast heb je net zoals bij alle andere producten de keuze om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Interesse? Bekijk hier de Amrut Fusion.

 

Glenmorangie Quinta Ruban

We spreken hier van een whisky die voor maar liefst 14 jaar lang is gerijpt. Hierdoor kenmerkt deze whisky zich door zijn intense smaken. Het rijpingsproces vindt zich in eerste instantie plaats in Amerika en wordt vervolgens overgebracht naar het Portugese plaatsje in de Douro vallei. De whisky heeft een smaakcombinatie van fruit en mintchocolade met walnoten. Daarnaast komt deze whisky in een elegante verpakking en kenmerkt zich aan de groene kleur. De fles heeft een alcoholpercentage van 46% en de inhoud bevat 70 cl. Afkomstig uit Schotland in de regio The Highlands. Heb je interesse? Bekijk hier de Glenmorangie Quinta Ruba.

 

Springbank 10 Years Old Whisky

Voor zowel de beginnende als de ervaren whiskydrinkers is deze Springbank whisky de ideale keuze. De whisky is in zowel sherry als bourbon vaten gerijpt. Dit heeft gezorgd voor de rijke en intense smaak. De smaak van de whisky heeft een perfecte combinatie van fruit en maritieme noten. Ook deze whisky komt uit het mooie Schotland en wordt gemaakt in de regio Campbeltown. Ook deze whisky komt in een mooie geschenkverpakking. Benieuwd hoe die eruit ziet? Bekijk hier de Springbank 10 Years Old Whisky.

 

Nu we je een aantal whisky soorten hebben aanbevolen, hopen we je te hebben geholpen bij het maken van een keuze. Wie ga jij verassen? Voor ons gehele assortiment ga je naar onze website van Club Whisky. Tot snel!