De leukste relatiegeschenken voor Pasen? Wij geven je wat inspiratie

  • Geplaatst op
De leukste relatiegeschenken voor Pasen? Wij geven je wat inspiratie

De Pasen komt er weer aan, en dan is het een mooi moment om een relatiegeschenk te geven aan klanten of partners. Veel bedrijven daarentegen doen dit niet, en doen dit bijvoorbeeld alleen aan het begin of einde van het jaar. Daarom nog een extra reden om met je bedrijf te onderscheiden van de rest en je relaties een mooi Paas geschenk te geven! Wij van Club Whisky hebben een aantal geschenken voor je op een rijtje gezet, zodat je inspiratie op kunt doen.

Cosa Nostra giftbox

 

Wil je je relaties iets origineels geven? Dan is de Cosa Nostra Whisky perfect. Deze schotse whisky laat zich lekker vlot drinken en wordt prachtig gepresenteerd in een mat zwarte Tommy Gun in een tinnen blik. Echt een eye catcher voor het oog en kan mooi gebruikt worden als decor stuk in huis.

 

Classic Malt Coastal Giftset

 

Vind je het lastig om te bepalen welke whisky geschikt is voor je relatie, dan hebben wij ook een pakket voor je met meerdere whisky’s. In dit pakket zitten 3 singel malt whisky’s van 20CL uit de Classic Malt collectie. De Classic Malt Coastal gift set is geschikt voor de beginnende whisky drinker als voor een kenner. Dit cadeau is daardoor ideaal voor al je relaties omdat er voor ieder wat wils in zit!

 

Amrut Indian Giftbox

 

Deze Amrut Indian Single Malt whisky is afkomstig uit India en wordt gekenmerkt door zijn exotische smaken. Deze whisky heeft een rijke smaak en heeft onder meer mout, spek root en zoete karamel als basis. Het leuke aan deze whisky is dat er geen andere whisky’s mee te vergelijken zijn en daardoor uniek is. Het is daardoor niet alleen een lekkere whisky om te hebben maar ook een uniek cadeau om te geven aan iemand.

 

Glenmorangie 18 Years Giftbox

 

De Glenmorangie 18 Years Old whisky is een prestigieuze whisky die 15 jaar lang wordt gerijpt in bourbonvaten en er volgens 30% hiervan wordt overgegoten in Spaanse Oloroso sherry vaten om nog 3 jaar te rijpen. Dit geeft de whisky een romige smaak en heeft een mooie balans tussen mout en honing. Deze fles is niet alleen een genot voor je mond maar komt ook nog in een prachtige fles.

 

Heb je nog vragen na aanleiding van dit artikel of ben je benieuwd naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.